Over Jolanda’s Thuiszorg

Jolanda is een verpleegkundige die uit eigen initiatief na jarenlange ervaring bij verschillende thuiszorgorganisaties te hebben gewerkt vanuit haar zorghart heeft besloten haar eigen wijkteam op te zetten. Jolanda’s Thuiszorg staat voor hoogwaardige, veilige en doelmatige zorg aan huis met betrokken zorgverleners. Er wordt in kleine teams gewerkt waardoor er gemakkelijk aangepast kan worden aan de wensen van de client. Door het werken in kleine teams zal er vaak een vertrouwd en bekend gezicht bij de client thuis zijn.

Een goed zorghart

Met respect voor eigenheid van mensen werkt Jolanda’s Thuiszorg toe naar verbetering, herstel en behoudt van gezondheid en welzijn van de cliënten. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat cliënten, waar mogelijk, eigen regie behouden en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De missie van Jolanda’s Thuiszorg is dan ook het verbeteren van het herstel of het behoudt van de gezondheid van cliënten in Rotterdam – Zuid en Albrandswaard.

Missie

Jolanda’s Thuiszorg levert persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg aan huis. Wij staan voor hoogwaardige, veilige en doelmatige zorg aan huis met betrokken zorgverleners, met als doel het herstel te verbeteren of gezondheid te behouden.

Visie

Met respect voor eigenheid van mensen werkt Jolanda’s Thuiszorg toe naar verbetering, herstel en behoudt van gezondheid en welzijn van de cliënten. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat cliënten, waar mogelijk, eigen regie behouden en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Kernwaarden

N

Persoonlijke aandacht

Jolanda’s Thuiszorg kijkt naar u persoonlijke situatie en houdt rekening met uw wensen en voorkeur.

N

Korte lijnen

Wij werken nauw samen met het netwerk rondom u.
N

Kwaliteit van zorg

Wij voelen de verantwoordelijkheid over het welbevinden van onze cliënten.
N

Ons Zorghart

Wij werken met gediplomeerde medewerkers die zorg leveren vanuit hun zorghart.
N

Betrouwbaar

Wij komen afspraken na.
N

Loyaliteit

Wij zijn er voor u.
N

Kleinschalig

Wij werken met een klein team van medewerkers waardoor persoonlijke zorg altijd gewaarborgd is.
N

Verbondenheid

Bij ons telt u mee.

Passie voor zorg en interesse in een mooie uitdaging?

“Mijn ervaring met Jolanda en de meiden………. Ze komen al heel lang hier over de vloer, omdat het nodig is en was. Lastige wonden en vervelende klusjes en dan altijd vrolijk en behulpzaam blijven en meedenken als het steeds minder gaat. En meestal net meer doen dan we van ze mochten verwachten. Het meeleven toen het helemaal de verkeerde kant opging met de gezondheid van mijn partner en later de ondersteuning na zijn overlijden. Wij zijn wel altijd “in control” gebleven en konden in goed overleg tijden aanpassen of dagen wisselen. Helemaal blij gebleven zelfs als we even een miscommunicatie hadden. Wat mij betreft een 10 met een griffel en met de groeten van Ellen”

Ellen

Partner cliënt